Uw woning verkopen

U overweegt om uw woning te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw woning verkopen?

U overweegt om uw woning te verkopen, uiteraard kunnen wij u hier goed bij helpen. Onze dienstverlening is persoonlijk, snel en correct. Met kennis van zaken komt de makelaar graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende (gratis) waardebepaling van de te verkopen woning. Daarnaast wordt de verkoopstrategie doorgesproken en afhankelijk van uw wensen afgestemd hierop. Dus niet zoals bij de grote kantoren via een standaard concept maar direct op maat aangepast op uw wensen. Moet de woning snel in de verkoop? Ook dat is mogelijk! Zelfs binnen 1 werkdag kunnen wij uw woning online en in de verkoop hebben. Het normale traject duurt ongeveer 5 werkdagen waarin wij u volledig ontzorgen en optreden als Full-service makelaar! 

Direct contact

Belangrijk is het direct en persoonlijk contact, uw makelaar is ook direct uw contact persoon, hij werkt de brochures uit, voert de bezichtigingen uit, heeft contact met de potentiële kopers en met u! Uw makelaar kunt u tevens via WhatsApp bereiken en daarnaast is ons kantoor zelfs 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar, zelfs met Kerst uw woning verkoper is dus mogelijk. Ook op de tijdens dat u zelf vrij bent maar ook potentiële kopers zijn wij ruim beschikbaar, zo is ons kantoor op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 22:00 en in het weekeind en op feestdagen van 9:00 tot 17:00. 

Beleving

Wij werken met heldere en daadkrachtige communicatie, dus geen geprinte en ingebonden papiertjes, maar een echt magazine van uw woning. Daarnaast beschikken wij over diverse soorten borden en banners om uw woning onder de aandacht te brengen. Tevens laten wij altijd professionele plattegronden van de woning maken en huren wij een professionele vastgoedfotograaf in om de woning optimaal te kunnen presenteren! Ook ontvangt u tijdens het verkoopproces tips hoe uw woning bij te houden bijvoorbeeld en na iedere bezichtiging een uitgebreide analyse van de bezichtiging. 

Zo luid onze slogan niet voor niets: ”Wij verkopen geen huis, wij verkopen een thuis!”

Juridisch

Naast het verkopen van uw woning komt ook een juridische kant kijken, zo dient er een goede koopovereenkomst te worden opgesteld voor bijvoorbeeld hypotheekverstrekkers en een notaris. Maar ook behoren bouwtechnische keuringen of een taxatie tot de mogelijkheid, ook hierin staan wij u bij, welke organisatie we het beste voor uw woning kunnen vragen. Daarnaast doen wij uiteraard inzage in het kadaster en bekijken we de mogelijkheden van kopers en verkopers. Zoals u van ons gewend bent nemen wij u alles uit handen en verzorgen wij het totaal plaatje, van in verkoop nemen van uw woning tot aan de overdracht bij de notaris. Uiteraard zullen wij de overeenkomsten met u en de koper juridisch correct insteken zodat er achteraf geen nare situatie kan ontstaan, maar mocht dit toch het geval zijn helpen wij u altijd verder ook dat hoort bij ons Full-Service concept!

Tarief

Onze tarieven liggen gemiddeld veel lager en onder de tarieven van de overige makelaars, dit doordat het merendeel van onze dienstverlening is geautomatiseerd en onze vestiging Land van Cuijk & Maasduinen aan huis is gevestigd. Hierdoor bespaart u al snel 30-40% op uw makelaarskosten. Daar waar de meeste makelaarskantoren het opstart tarief inclusief BTW en de courtage exclusief BTW hanteren, is dit bij ons helder en hanteren wij altijd een tarief inclusief BTW. Mocht u benieuwd zijn naar het tarief om uw woning te verkopen vul dan het formulier in en uw ontvangt direct uw tarief.