Aankoopbegeleiding

Waarom aankoopbegeleiding?

In de huidige markt is het belangrijk om snel en kordaat te worden bijgestaan door een goede aankoop makelaar. Een plan met een goed doel en de juiste visie is hierin natuurlijk van toepassing. Als aankoopmakelaar begeleiden wij u uiteraard naar uw droomwoning maar denken we ook (mee) over de andere kant van het verhaal en kunnen wij voor u bouwkundige keuringen verrichten en eventueel de juiste taxaties gecertificeerd met NWWI keurmerk. 

Wat doen wij?

Bij een aankoop begeleiding maken we een plan met o.a. Diverse stappen, zo bekijken we de huidige situatie en maken daarbij alle mogelijkheden. Daarna gaan we kijken naar uw droomwoning en bespreken we de mogelijkheden. Wij houden de markt nauwlettend bij en mocht u of wij ons iets ter oren komen wat lijkt op een eventuele match dan schakelen we nog dezelfde dag! 

Marktkennis

Wij kunnen u begeleiden bij de bezichtiging(en) en daarna tot het doen van een goede bieding om
vervolgens een inschatting te maken van wat uw concurrentie aan biedingen verricht hebben wij
marktkennis en gebruiken wij onze ervaring vanuit de verkoop van onze andere woningen. Meestal
kennen wij de andere ”kapers” op de kust en weten wij ook hen eisen en biedingsgedrag.

Van alle markten thuis

Maar ook wanneer u op zoek bent naar een exclusief object of een verouderd/ te renoveren object zijn wij u graag van dienst. Met marktkennis onze marktkennis heeft u de juiste partner te pakken! Investeerder? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn, u koopt woningen om te verbouwen en te verkopen of te verhuren? Natuurlijk kunnen wij u tippen. Ook wanneer u (een) woning(en) zoekt voor de verhuur kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek telefonisch of bij u op locatie.

Neem contact met ons op